założyciel Dr. Rath Health Foundation
uczeń i asystent dwukrotnego laureata nagrody Nobla,
prof Linusa Paulinga
- Martwi cię koronawirus?
- Opłaca się i warto przypomnieć sobie, co dr Rath powiedział o SARS i ptasiej grypie w „New York Timesie".
Jest już faktem naukowym, że wszystkie badane wirusy mogą być blokowane przez określone, niezbędne składniki odżywcze.
- Wiadomo, że naturalna substancja, kwas askorbinowy (witamina C) zmniejsza lub całkowicie blokuje replikację wszystkich wirusów, na które jest stosowana.
- Choroby wirusowe są zasadniczo nieznane w królestwie Fauny, ponieważ większość zwierząt - w przeciwieństwie do ludzi - produkuje duże ilości witaminy C w swoich ciałach.
- Ponadto wszystkie wirusy rozprzestrzeniają się
w organizmie przy użyciu tych samych enzymów (kolagenaz), które można częściowo lub całkowicie zablokować za pomocą naturalnego aminokwasu - lizyny. Kilka badań klinicznych dokumentuje również korzystną rolę witaminy A i innych niezbędnych składników odżywczych we wzmacnianiu układu odpornościowego. Picie sok ze świeżych marchwi np.:
- Jest to już faktem naukowym, że wszystkie badane wirusy mogą być blokowane przez określone, niezbędne składniki odżywcze.
- Wiadomo, że naturalna substancja, kwas askorbinowy (witamina C) zmniejsza lub całkowicie blokuje replikację wszystkich wirusów, na które jest stosowana.
- Choroby wirusowe są zasadniczo nieznane w królestwie Fauny, ponieważ większość zwierząt - w przeciwieństwie do ludzi produkuje duże ilości witaminy C w swoich ciałach.
- Ponadto wszystkie wirusy rozprzestrzeniają się
w organizmie przy użyciu tych samych enzymów (kolagenaz), które można częściowo lub całkowicie zablokować za pomocą naturalnego aminokwasu - lizyny. Kilka badań klinicznych dokumentuje również korzystną rolę witaminy A i innych niezbędnych składników odżywczych we wzmacnianiu układu odpornościowego.
w organizmie przy użyciu tych samych enzymów (kolagenaz), które można częściowo lub całkowicie zablokować za pomocą naturalnego aminokwasu - lizyny. Kilka badań klinicznych dokumentuje również korzystną rolę witaminy A i innych niezbędnych składników odżywczych we wzmacnianiu układu odpornościowego. Picie sok ze świeżych marchwi np.:
- Jest to już faktem naukowym, że wszystkie badane wirusy mogą być blokowane przez określone, niezbędne składniki odżywcze.
- Wiadomo, że naturalna substancja, kwas askorbinowy (witamina C) zmniejsza lub całkowicie blokuje replikację wszystkich wirusów, na które jest stosowana.
- Choroby wirusowe są zasadniczo nieznane w królestwie Fauny, ponieważ większość zwierząt - w przeciwieństwie do ludzi produkuje duże ilości witaminy C w swoich ciałach.
- Ponadto wszystkie wirusy rozprzestrzeniają się
w organizmie przy użyciu tych samych enzymów (kolagenaz), które można częściowo lub całkowicie zablokować za pomocą naturalnego aminokwasu - lizyny. Kilka badań klinicznych dokumentuje również korzystną rolę witaminy A i innych niezbędnych składników odżywczych we wzmacnianiu układu odpornościowego.
- Ponieważ farmaceutyczne leki oferują ograniczone możliwości zwalczania globalnej pandemii wirusowej, istnieje obiektywna potrzeba opcji profilaktycznych
i terapeutycznych, które pozwoliłyby rządom przygotować się na stosowanie skutecznych i niedrogich strategii zdrowia publicznego.
i terapeutycznych, które pozwoliłyby rządom przygotować się na stosowanie skutecznych i niedrogich strategii zdrowia publicznego.
- Najbardziej obiecującym podejściem do natychmiastowego osiągnięcia tego celu jest zastosowanie mikroelementów, takich jak witaminy, minerały i roślinne polifenole.
- Skuteczność mikroelementów w poprawie funkcji odpornościowych jest już częścią każdego podręcznika biologii więc nie istnieje już potrzeba udawania, że nasze możliwości sa ograniczone.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz